Creative Digital Tower

Нашите услуги

Изработка на сайт от Creative Digital Tower

Създаване на уебсайт

     Днешните потребители са онлайн. Първото нещо, което те правят, когато искат да научат повече за Вас, е да разгледат уебсайта на Вашата фирма. Когато той е отлично изграден, Вие привличате вниманието на потребителите и увеличавате шанса те да се превърнат във Ваши клиенти.

     Нашият екип ще създаде персонализиран сайт за Вашия бизнес, който ще допринесе за по-голямата разпознаваемост на Вашите продукти и/или услуги. С наша помощ ще достигнете до нови потребители и ще можете да генерирате по-големи печалби. Създаването на уебсайт ще Ви даде възможност за растеж и за достигане до по-големи пазари. Независимо дали сте малък, среден или голям бизнес, ние ще Ви помогнем да се развиете и да имате изключително представяне в дигиталните среди.

Графичен дизайн от Creative Digital Tower

Графичен дизайн

     Графичният дизайн е на първо място изкуство. Той е практиката да планираш и изразяваш идеи с визуално и текстово съдържание. 

     Всеки един продукт от работата на графичните дизайнери е създаден с цел да привлече вниманието на определена аудитория и да предизвика емоции. Маркетингът е пряко зависим от графичния дизайн, защото в днешно време, хората възприемаме много по-лесно визуално съдържание. Логото на Вашата компания е от изключителна важност за това какво ще бъде първото впечатление на Вашите клиенти. Може да разчитате на нашия екип от компетентни графични дизайнери – ние ще изработим Вашето фирмено лого, така че да бъде запомнящо се и да остане в съзнанието на клиентите като нещо уникално. 

Поддръжка на социални мрежи от Creative Digital Tower

Поддръжка на бизнес профили в социалните мрежи

     Creative Digital Tower успешно ще създаде, редактира, актуализира и управлява бизнес профилите на Вашата компания във:

  • Facebook;
  • Instagram;
  • LinkedIn.

     Докато Вие работите за увеличаване на качеството и обема на предлаганите от Вас продукти и/или услуги, ние ще направим, така че те да достигнат до желаните от Вас клиенти.

Маркетинг и реклама от Creative Digital Tower

Маркетинг и реклама

     Нашият екип ще създаде уникална маркетингова стратегия за Вашия бизнес, която ще Ви помогне да достигнете до по-голям брой клиенти. Ясните цели и правилните действия ще популяризират Вашите продукти и/или услуги и ще доведат до максимални и ефективни резултати. С подходяща маркетингова стратегия ще бъдете актуални, ще създавате подходящо и качествено  съдържание, ще достигнете до правилните аудитории и ще оставите трайна следа в съзнанието на потребителите. Ние ще създадем цялостен план за дигиталното присъствие на Вашия бизнес. Заедно ще поставим ясни цели и ще постигнем желаните резултати!

SEO от Creative Digital Tower

SEO оптимизация

     SEO или Search Engine Optimization е оптимизация за търсещи машини. Тя бива два вида – вътрешна и външна. Вътрешното SEO е свързано със самия уеб сайт и неговите елементи. Външното SEO е това, което помага на Вашия бизнес да бъде бързо и лесно откриваем както и да добие известност, чрез външни връзки. Чрез SEO оптимизация сайтът получава безплатен таргетиран трафик. Благодарение на нея се създава така нареченият органичен резултат, който се получава от търсенето на определена дума или израз. Установено е, че бизнесите, които не се възползват от SEO оптимизация, губят много пропуснати ползи, които се равняват на загуба на таргетирани посещения. Ако се доверите на Creative Digital Tower, ние ще се погрижим Вашия сайт да е сред най-търсените резултати.

Копирайтинг от Creative Digital Tower

Копирайтинг услуги

     Нашите професионалисти в сферата на копирайтинга ще изготвят впечатляващи текстове, според Вашите нужди. Имате нужда от ново текстово съдържание за Вашия сайт? Ние ще го изготвим за Вас. Материали с рекламно съдържание? Да. Блог постове, преводи, редакция на текстове, ревюта, отзиви, сценарии? Да! Можете да разчитате на нас!

Електронни подписи КУКЕП

Издаване на Квалифициран електронен подпис (КЕП)

Creative Digital Tower е оторизиран регистриращ орган и при нас може да заявите и получите електронен подпис – както за физическо, така и за юридическо лице. Електронния подпис ви осигурява достъп до електронно-административните услуги, предоставяни от органите на държавното и местно управление, достъп до онлайн банкиране, високо ниво на сигурност на Вашата Интернет комуникация, възможност за криптиране на документи, както могат да Ви послужат и за реализиране на различни вътрешнофирмени цели.

Фотография - продуктoва и за събития

Ние от Creative Digital Tower Ви предлагаме фотографските си услуги. Искате да накарате вашите продукти да изпъкнат и да се открояват от конкуренцията? Искате на вашите снимки да се вдъхне живот? Нашият екип от професионалисти има уникални умения да създаде вашите спомени от важни събития и да направи снимките на вашите продукти и услуги, които предлагате по-конкурентноспособни и по-открояващи се. Доверете ни се!

Консултация за дигитални услуги от Creative Digital Tower

Консултация

      Можете да запишете своя час за консултация със специалист от Creative Digital Tower, чрез платформата EasyBook – бързо и лесно записване на час за консултация в удобно за Вас време. Попитайте ни – ние ще отговорим на Вашите въпроси, свързани с Вашия бизнес: 

  • Коя е моята целева аудитория?
  • Какъв тип уебсайт е най-подходящ за моята компания?
  • Колко често трябва да се публикуват постове в бизнес профилите на компанията в социалните мрежи?
  • В кои часове бизнес профилите на компанията са най-посещавани?

     Ние знаем отговора.