Creative Digital Tower

За нас

„По-лесно е да пробиеш, отколкото да се задържиш на върха. 

За да се задържиш, трябва да си креативен.“

– Денис Топов

Дигитална агенция Creative Digital Tower предлага всички дигитални услуги и цялостни решения за бизнеса на едно място, т.нар. 360° бизнес концепция. Името й произхожда от идеята за кула, в която всеки може да намери решение на проблемите на своя бизнес и изкачвайки се от един етаж на друг, да достигне до желаното бизнес развитие. Към момента нашата агенция поддържа над 30 уебсайта и отговаря за управлението на официалните бизнес профили в социалните мрежи и маркетинга на над 20 фирми, част от които са на международния пазар.

Мисията ни е да достигнем заедно до по-високо ниво в развитието и дигиталното позициониране на вашия бранд, както и неговото цялостно разрастване. 

За основателя

Основателят на Дигитална агенция Creative Digital Tower – Денис Топов има значителен опит зад гърба си в няколко различни сфери: реклама, маркетинг, дигитално присъствие на фирми, лектор и преподавател, автор на книги и много други.

Предишният опит на Денис е богат – управление на проекти в иновативната платформа „Embrioo” (през 2016 г.), ръководител „Проекти и дигитален маркетинг“ в списание „Българска наука“ (2018 г. – 2019 г.), ръководител на екип в отдел „Дигитален маркетинг“ в „URBO“ (2018 г. – 2019 г.), председател на Младежки борд в “Институт за систематично обучение през целия живот – ЛСЕИ” (2020 г. – досега). 

Денис Топов фокусира своето внимание и дейност върху  ИКТ (информационни и комуникационни технологии) и социалните мрежи – той вярва, че „бъдещето е онлайн, а Интернет е новата реалност“. Той е автор на две книги („Огледални чувства„ 2016 г. и „Убийство по милост„ 2018 г.), лектор по дигитален маркетинг в “Българска дропшип академия“ (2019 г. – досега), основател и управител на Дигитална агенция Creative Digital Tower (2018 г. – досега), съосновател на Пчеларска биоферма V&D (2020 г. – досега). 

Ние ще ви помогнем да достигнете до желаните резултати за Вашия бизнес, дори и повече. Ще разработим най-подходящата стратегия, с която да постигнем целите си. Използваме всички креативни и иновативни методи, за да наберем популярност в интернет и да привлечем вниманието на повече потенциални клиенти към бизнеса ви.

Дигитална агенция Creative Digital Tower стартира като идея още през 2014 година, като за цел предлага поддържане на дигиталното присъствие в социалните мрежи и интернет. Тогава все още тази услуга не е толкова „модерна“ и атрактивна за повечето бизнеси.

За кратък период от време успяхме да създадем много контакти и достигнахме нови клиенти, с които заедно и успешно разрастваме бизнеса им. Ето и малка част от тях: 

„Винаги работя така, че да мога да спя спокойно вечер, да бъда с усмивка на лицето си и гордо вдигната глава!“

- Денис Топов