Creative Digital Tower

За нас

„По-лесно е да пробиеш, отколкото да се задържиш на върха. 

За да се задържиш, трябва да си креативен.“

Денис Топов

     Нашият основател, г-н Денис Топов, има знания и опит в няколко различни сфери – от компютърна химия, до преподаване в училище, от писане на книги, до създаване на дигиталното присъствие на фирми и успешно им управление и поддръжка. 

     Историята на “Creative Digital Tower” започва през далечната 2014 година, когато искрата на недоволството запалва интереса на нашия основател. Прекрасно е, когато получим качествена услуга в замяна на нашите време и пари, но не са много на брой фирмите, които реално предлагат това. Един добър предприемач вижда възможност във всяко неудобство – защо да не го превърнем в много търсена услуга? 

     Решаващо значение за стартирането на “Creative Digital Tower” е един от първите проекти, с които се заема нашият основател, а именно – изграждането на онлайн магазина Malonzi (http://malonzi.com/). Онлайн магазинът, както и маркетинговата стратегия, създадена специално с цел неговия успех, са иновативни за своето време. Malonzi е от първите онлайн магазини в България, които използват „giveaway“, като част от своята маркетингова стратегия. Malonzi постига голям успех – той натрупва голям брой последователи в социалните мрежи за период от няколко месеца, при минимален размер на инвестираните суми в онлайн реклама. Това свидетелства за уменията и усилията, вложени в изграждането на дигиталното му присъствие.

     Само няколко години по-късно, през 2019 година, Денис Топов основава компания „Creative Digital Tower“. Съвсем скоро след създаването на ѝ, компанията започва участието си в различни проекти. Новите предизвикателства приемат формата на възможности за развитие. Онлайн магазинът “Malonzi” се превръща в постоянен клиент на “Creative Digital Tower”. Успехът на този проект дава мотивация на фирмата и се превръща в доказателство за уменията на служителите на компанията.

     Историята на “Creative Digital Tower” се гради “тухла по тухла”, проект по проект. Ние помагаме на нашите клиенти да развият своя бизнес, а те ни помагат да се усъвършенстваме и да ставаме все по-добри и по-добри. На върха на нашата „дигитална кула“ стои потенциалът за развитие – както този на нашите клиенти, така и нашият собствен. Ние гледаме към бъдещето и в него виждаме вас – нашите клиенти, чийто бизнес е достигнал до нови потребители, които са останали доволни.

За основателя

     Денис Топов е основател на дигиталната агенция Creative Digital Tower, която предлага всички виртуални услуги – изработка, поддръжка и управление на сайтове, създаване и управление на онлайн реклама във Facebook & Instagram, поддръжка на социални мрежи и цялостно онлайн присъствие, копирайтинг услуги, SEO оптимизация и графичен дизайн. 

     Денис е бил ръководител на различни проекти, изработил е и поддържа повече от 30 сайта, управлява онлайн рекламите на над 10 фирми и организации. Денис вярва, че: 

“Бъдещето е онлайн, а интернет е новата реалност”. 

От тук идва и неговия девиз: 

“Клиентите Ви са онлайн. Бъдете и Вие!” 

     Денис е завършил бакалавър по “Компютърна химия” към Софийския Университет в София. Той е лектор към Българска Дропшип Академия като с удоволствие споделя богатия си опит и знания в онлайн курса за „Създаване и управление на реклами във Facebook и Instagram”.

     Той е изкарал още допълнителни обучения по “Реторика и публична изява”, “Психология и педагогика”, “Статистика и Програмиране”, както и “Фейсбук Маркетинг”. Неговите умения и опит се простират в доста сфери, но е фокусиран най-вече върху ИКТ, потребителски интерфейс, социални медии, продажби, дигитален маркетинг, стартъпи и развитие на бизнеса.

     Г-н Топов е още писател и автор на две книги: “Огледални чувства”, 2016г. и “Убийство по милост”, 2018г. Писането е негова страст. Той е спечелил и няколко награди в международни конкурси по писане. 

     Денис е визионер, отдаден на 100% на работата и проектите си, целеустремен и амбициозен, обича да работи в екип. Той помага на всеки, който иска да изгради силно онлайн присъствие в най-популярните социални мрежи. Дава работещи решения за бизнеси и индивидуални клиенти като създава маркетинг стратегии, адаптирани за конкретни продукти и услуги.